14 Ocak 2018 Pazar

Deepwebe Nasıl Girilir (Resimli Anlatım)

Teoride, Deep Web ‘in her seviyesine farklı bir yolla ulaşılabileceğini yazmıştık.Bu yazımızda Tor ağına ulaşımı anlatacağız.İnternet kaynaklarına göre Tor ağı, 4. seviye olarak kabul edilmekte.İlk olarak bu ağ standart tarayıcılarla (ie,chrome gibi) çalışmadığı için Tor Browser ‘i indireceğiz.Buraya tıklayarak indirebilirsiniz. (Açılan sayfada form çıkarsa çarpıdan kapatın, sonra download ‘a tıklayın.) Programı indirdikten sonra kurulumunu yapın.
Burası önemli; kurulumu yaptıktan sonra özel köprü ayarlamasına ihtiyacınız olacak, devletin Tor ‘u engellemesinden sonra özel köprüler kullanmadan Tor Browser ‘ı çalıştıramıyoruz. Özel köprü ayarlarını alabilmek için buraya tıklayın.
Köprü ayarlarını yaptıktan sonra Tor Browser ‘ı açalım.
Köprü ayarlarını yaptıktan sonra Tor ağına bağlanıyoruz ve karşımıza şu pencere geliyor;

Tor Browser ‘a Hoşgeldiniz mesajını görüyorsanız, sorunsuz bir şekilde Tor ağına bağlandınız demektir.Tebrikler, Deep Web ‘desiniz.Bundan sonra yapmanız gereken şey, onion uzantılı Deep Web sitelerine ait linkler bulmak ve bu linklere girmektir.
Bu linkler için; Deep Web siteleri
Unutmayın, Deep Web ‘de yer alan bazı siteler TC Anayasası ‘na göre suç içerebilir.Her türlü illegal durumdan uzak durmanızı tavsiye ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder